Sobada lülə kabab

image

Lazım olan ərzaqlar:

1 kq yumşaq, yağsız mal əti

0,3 kq quyruq

3-4 ədəd baş soğan

Duz

İstiot

Cəfəri

Sumaq

Hazırlanması: 

Mal ətinin yumşaq hissəsi soğan və quyruqla birlikdə ətçəkən maşından keçirilir, istiot və duz vurularaq yaxşıca qarışdırılır. Çəkilmiş ət əvvəlcədən soyumaq üçün soyuducuya qoyulur. Sonra şiş üzərində lülə formasına salınıb soba listinə düzülür. Orta odda hər iki üzü qızaranadək bişirilir. Lüləkabab süfrəyə lavaş, göy soğan və cəfəri, sumaq ilə verilir. Yay mövsümündə isə pomidor, bibər, badımcan kababı ilə daha ləzzətli olur.

23/03/2016 tarixində Mətbəximiz içində dərc edildi və , , olaraq etiketləndi. Daimi bağlantını seçilmişlərinizə əlavə edin. 3 Şərh.

  1. Bele dostlar kim inciyer 😀 Mensiz lule kababin dadina da baxmayiblar ☺️Allah sizi var elesin. Lule kababa gelince superdir, eladir, mohteshemdir. Neche vaxtdir men de elemirem, Sonayin da yaman chenesine dushub. Allah sufrenize bereket versin, Sevincim menim 😘😘😘😍😍😍💞💞💞

    Bəyən

  2. Uzunuz hemishe gulsun, ezizim 👩‍❤️‍👩

    tərəfindən bəyənildi 1 şəxs

Şərh yazın ki, Sizi tanıya bilim...

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

%s qoşulma

%d bloqqer bunu bəyənir: