“Çiçək” qurabiyə

image

Lazım olan ərzaqlar:

3 stəkan un
150 qram kərə yağı
0,5 stəkan duru yağ
1 ədəd yumurta
1 stəkan şəkər kirşanı
1 paçka vanil
2 x/q kakao

Hazırlanması: 

Otaq temperaturunda yumşaldılmış yağla şəkər kirşanını yaxşıca qarışdırırıq. Sonra yumurtanı, duru yağı, vanili əlavə edib qarışdırırıq. Ən sonda unu asta-asta əlavə edib yumşaq xəmir yoğururuq. Xəmiri iki hissəyə bölüb birinə kakao əlavə edib yenidən yoğururuq. “Çiçək”ləri hazır edib, əvvəlcədən 170 dərəcəyədək qızdırılmış sobaya bişməyə qoyuruq. Qurabiyələrin üzü azacıq qızaran kimi sobadan çıxarırıq. Nuş olsun ☺️

13/12/2016 tarixində Mətbəximiz içində dərc edildi və , , , olaraq etiketləndi. Daimi bağlantını seçilmişlərinizə əlavə edin. 4 Şərh.

  1. Ellerinize sağlık 🙂

    tərəfindən bəyənildi 1 şəxs

  2. Eyni tərkibli qurabiyə bişirmişəm, amma fərqli formada. Bunun da forması gözəldir, bir də bişirəndə nəzərə alaram inşəAllah.
    Süfrəniz ruzili, bərəkətli olsun, Sevinc, yeyənlərə nuş olsun.

    tərəfindən bəyənildi 1 şəxs

Şərh yazın ki, Sizi tanıya bilim...

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

%s qoşulma

%d bloqqer bunu bəyənir: