Naringili piroq

image

Lazım olan ərzaqlar:

2 stəkan şəkər tozu
6 ədəd yumurta
0,7 stəkan duru yağ
2 stəkan süd
7-8 ədəd naringi
Aparanacan un
1 paçka qabartma tozu
1 paçka vanil

Hazırlanması: 

Göstərilən ərzaqlar qarışdırılır, bişirəcəyimiz qabın dibi yağlanır. Kütlənin hamısı qaba əlavə olunur. Təmizlənib dilimlənmiş naringi düzülür, əvvəlcədən qızdırılmış sobaya bişməyə qoyulur. Bişdikdən sonra soyudulub dilimlənir, süfrəyə təqdim edilir.

03/11/2016 tarixində Mətbəximiz içində dərc edildi və , olaraq etiketləndi. Daimi bağlantını seçilmişlərinizə əlavə edin. 11 Şərh.

  1. Ellerinize saglik ay balam

    tərəfindən bəyənildi 1 şəxs

  2. Ellerinize sağlık yine döktürmüşsünüz valla 🙂

    tərəfindən bəyənildi 1 şəxs

  3. Asan və gözəl bir piroq 🙂 Sabah, ya da bazar günü hazırlayaram inşəAllah.
    Süfrənizə bərəkət, Sevinc, paylaşdığınız üçün çox təşəkkür edirəm.

    tərəfindən bəyənildi 1 şəxs

  4. Əllərinə sağlıq, Seva. Yenə də fərqli bir resept təqdim etdiyin üçün təşəkkür edirəm. Seva, tərkibindəki ərzaqlara görə fikirləşirəm ki, böyük qab lazım olar. Düzmü fikirləşirəm?

    tərəfindən bəyənildi 1 şəxs

Şərh yazın ki, Sizi tanıya bilim...

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Google foto

Google hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

%s qoşulma

%d bloqqer bunu bəyənir: