Holland pendirli kotlet

image

Lazım olan ərzaqlar:

Mal əti – 500 qram

Qoyun əti – 200 qram

Baş soğan – 3 ədəd

Kartof – 1 ədəd+ 5-6 ədəd

Duz, istiot, pul bibər

Zövqə görə göyərti

Pomidor, bibər qarışığından pasta

1 diş sarımsaq

Kərə yağı

Qızartmaq üçün bitki yağı

Hazırlanması:

Əti soğan və 1 kartofla ətçəkən maşından keçirib, göyərti və ədviyyat əlavə edib qarışdırırıq. Bitki yağında qızardırıq. Kartofu da dilimləyib qızardırıq. Sonra tavaya kərə yağı əlavə edib pomidor-bibər qarışığı pastanı və bir diş sarımsağı əzib yağa əlavə edirik. Üzərinə isə kotlet və kartofu düzürük. 10 dəqiqədən sonra holland pendirini sürtgəcdən keçirib əlavə edirik. Zövqə görə üzərinə doğranmış cəfəri də əlavə edilə bilər. Nuş olsun.😘💐🌹🌷

image

 

 

11/01/2016 tarixində Mətbəximiz içində dərc edildi və , , olaraq etiketləndi. Daimi bağlantını seçilmişlərinizə əlavə edin. 11 Şərh.

  1. Əcəb qəşəng görünür, dadı da hiss olunur lap elə şəkildən. Mən pendiri kotlet edəndə içərisinə qoyuram, elə də dadlı olur.
    Əllərinizə sağlıq, Sevinc, süfrənizə bərəkət.

    Bəyən

  2. Yəqin ki, görünüşü kimi dadına da söz ola bilməz. Əllərinə sağlıq, Seva. Bir şey mənə aydın olmadı, bacı, pendiri əlavə edəndən sonra sobaya qoymaq lazımdırmı?

    Bəyən

  3. Çox sağ ol, İrinka, canım. Bu yemek tavada bişir, sobada yox, canım.

    Bəyən

  4. Bəh-bəh cox dadlı bir yemək mənnən olsa hər yeməyə holland pendiri vuraram çox sevirəm pendirli yeməkləri

    Bəyən

  5. Mən də səni sevirəm, amma sən adama intizar çox yaşadırsan((((

    Bəyən

  6. inşallah çox olmaz belə hallar)))

    Bəyən

Şərh yazın ki, Sizi tanıya bilim...

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

%s qoşulma

%d bloqqer bunu bəyənir: