Bulqur plovu

IMG_1250

 

Lazım olan ərzaqlar:

3 st. plovluq bulqur
1 ədəd baş soğan
hərəsindən yarım ədəd rəngli bibərlər
2 dolu x/q bibərli tomat pastası
kərə yağı
0,5 kq can əti
duz, istiot

Hazırlanması:

Əvvəlcə bulquru yuyub islağa qoyuruq. Sonra əti bir ayrı tavada suyu çıxanacan qovururuq. Daha sonra soğanı xırda doğrayıb yağda qovururuq. Rəngi dəyişəndən sonra tomat pastasını və əti əlavə edib bir yerdə qovururuq. Bir qədər qovurduqdan sonra doğranmış bibəri əlavə edirik, sonra bulquru bir də yuyub suyunu süzüb əlavə edirik. Duz, istiot vurub yaxşı-yaxşı qarışdırırıq. Bulqurun üzərinə çıxanacan su əlavə edirik. Hazır olanadək dəmə qoyuruq.

97

 

 

02/05/2015 tarixində Mətbəximiz içində dərc edildi və , , olaraq etiketləndi. Daimi bağlantını seçilmişlərinizə əlavə edin. Bir şərh yazın.

Şərh yazın ki, Sizi tanıya bilim...

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

%s qoşulma

%d bloqqer bunu bəyənir: