“Üç gül” salatı

IMG_2049

Lazım olan ərzaqlar:

Çuğundur
Yerkökü
Kartof
Yumurtanın ağı
Qoz
1/2 ədəd sarımsaq
Mayanez
Xama
Duz, istiot

Hazırlanması:

Çuğundur, yerkökü, kartof, yumurta qaynadılır (bizə yumurtanın ancaq ağı lazım olacaq). Qozu blenderin köməyi ilə xırdalayırıq.

Soyumuş çuğunduru sürtgəcin xırda gözündən keçiririk. Üzərinə yarım diş əzilmiş sarımsaq əlavə edirik. Qoz, mayanez, xama əlavə edirik. Duz, istiot əlavə edib qarışdırıb kənara qoyuruq. Sonra yerkökünü də bu qaydada hazırlayırıq, amma bura sarımsaq əlavə olunmur. Yumurtanın ağı və kartof da bu qaydada hazırlanır, yenə də sarımsaqsız.

1

 

18/04/2015 tarixində Mətbəximiz içində dərc edildi. Daimi bağlantını seçilmişlərinizə əlavə edin. Bir şərh yazın.

Şərh yazın ki, Sizi tanıya bilim...

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Google foto

Google hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış /  Dəyişdir )

%s qoşulma

%d bloqqer bunu bəyənir: